Remontit ja vastaavan tj tehtävät

›REMONTTEJA JA TYÖNJOHTOA

›Minulla on monipuolinen käytännön osaaminen rakentamisesta. ›11 vuotta talotehtaan teknisissä johtotehtävissä on antanut minulle kokonaisnäkemyksen talonrakentamisesta ja remontoinnista.

Olen työn ohessa rakentanut viisi omakotitaloa ja pari kesämökkiä sekä remontoinut useita huoneistoja. Omakotitaloista on kolme puutaloa pitkästä tavarasta, yksi elementtitalo sekä yksi täystiilitalo.

Tarjoan huoneistoremontteja

  • Purkutyöt
  • ›Sisustus- ja pintaremontit
  • ›Märkätilasaneeraukset (sertifikaatti suoritteilla)
  • Laatoitukset
  • Kosteusmittaukset
  • ›Parkettien asennukset
  • ›Tapetoinnit ja maalaukset

›Asiakkaan kannalta helppoa on myös se, että pystyn tekemään vastaavan työnjohtajan tehtävät rakennuskohteissa, joissa rakennuslupaa vaaditaan. Olen toiminut noin 20 kohteessa vastaavana työnjohtajana.

›Olen suorittanut VTT:n märkätilojen vedeneristäjäsertifikaatin. Sertifikaatin numero VTT-C-20944-23-15.vedeneristaja

Olen suorittanut myös tavarantarkastajan tutkinnon vuonna 2013 (erikoisalana tulisijat ja hormit).