Referenssigalleria

Klikkaamalla kuvaa saat sen suurennettua.

Tiilitakka varaavaksi takaksi

Punatiilinen avotakka korvattiin varaavalla takalla. Samalla takkanurkkaus ja hormi pinnoitettiin uudelleen valkoisella antiikkilaastilla. Pinnoitteen alta kuultaa entinen tiiliseinä. Ison luukun kautta tulta voidaan ihailla esteettömästi. Mökin olohuone sai uuden, 2000-luvulle päivitetyn ilmeen takkaremontin ansiosta.

Ennen remonttia                                                             Remontin jälkeen

DSC_0087      DSC_0150

Peltikaminan tilalle sovitettu takka

Mökin pienitehoinen peltikamina päätettiin korvata varaavalla muurattavalla takalla. Takan leveys on vakiomallia suurempi ja korkeus hieman tavanomaista matalampi. Hormina on käytetty talon vanhaa hormia, ja takan rakenteet on tehty sopimaan päältä lähtevään hormiliitokseen. Rami-takka voidaan toteuttaa vain jopa 130 cm korkeana versiona varaavalla rakenteella. Kysy tarjousta erikoistulisijasta.

Ennen remonttia                                  Remontin jälkeen

DSC_0211      DSC_0309

Suihkutilan kauneusleikkaus

1950-luvulla rakennetun kerrostalohuoneiston suihkutila haluttiin uusia kokonaan. Suihkutila sai kymmeniä vuosia käyttöikää ja samalla remontti oli investointi asunnon arvon nostamiseksi. Suihkutilan kaunis yksityiskohta on isoista ja pienistä laatoista sommiteltu lattia, jossa esiin nousee musta salmiakkikuvio. Remontin yhteydessä uusittiin tilan vesieristykset nykyaikaisiksi. Lattiaan asennettiin lattialämmitys ja seinälle lämpimään käyttöveteen kytketty pyyheteline. Suihkutila suojattiin ahtaaseen tilaan sopivalla taittuvalla suihkuseinällä.

Ennen remonttia                                  Remontin jälkeen

DSC_0155      DSC_0225

Kylpytilan täysremontti

1970-luvun omakotitalon saunaosasto tehtiin kokonaan uusiksi. Kaakelit vaihdettiin suihkutilaan, tarvittavat vesieristykset tehtiin ja lattialämmitys asennettiin. Kylpyhuone sai modernin ilmeen valkoisista kaakeleista. Suihkunurkkaus tehtiin modernista sinisävyisestä kaakelista.

DSC_0244      DSC_0250

Kylpytilaa uusiksi

Tässäkin kohteessa pesuhuone on päivitetty 1970-luvun taloon. Kohteessa uusittiin seinät, katto, lattia ja lattiakaivo, kallistukset sekä suihkun kääntyvät suojaseinät.

 

 

 

 

 

 

 

 

Saunan nuorennusleikkaus

1980-luvulla rakennetun mökin saunan lattiassa oli huonokuntoinen muovimatto ja saunan seinätkin olivat jo aikaa nähneet. Asiakas halusi uudistaa kesämökkinsä saunan: tiiliseinä rapattiin uudelleen ja pinnoitettiin luonnonkivellä. Lattiaan valittiin harmaasävyiset kaakelit. Remontin yhteydessä myös kiuas vaihdettiin uuteen – kiukaan alle valettiin noin 50 mm korotus ja kiukaan toiselle puolelle oma lokero polttopuille. Kiukaan vastakkaiselle puolelle tehtiin lokero kylmävesiastialle. Kohteessa puuseinät ja lauteet hiottiin ja pintakäsiteltiin uudelleen.

Ennen remonttia                                                             Remontin jälkeen

DSC_0241      DSC_0274

Avotakka varaavaksi

Kesämökin tyypillinen avotakka ennen purkamista. Oikealla kohde uusimisen jälkeen – taustaseinä ja hormi pinnoitettu samalla materiaalilla kuin tulisija.

Ennen remonttia                                    Remontin jälkeen

         

Rintamamiestalon vessan uusiminen

Rintamamiestalon vessa uusittiin kosteusvaurion jäljiltä. Rakenteet avattiin ja kuivattiin sekä vaurioituneet puuosat vaihdettiin. Takaseinällä on näkyvissä talon käyttöveden jakotukki. Kohteeseen tehtiin myös huoltoluukku jakotukin tarkastamista varten.

Ennen remonttia                                         Remontin jälkeen

       

Kahitiilinen takka uuteen uskoon

Kahitiilinen takka korvattiin modernilla ja tehokkaalla paikallaan muuratulla tulisijalla. Hormissa olleet aukot muurattiin umpeen ja ilmankierto tarkistettiin. Asiakas kirjoittaa: ”Nyt kun on oppinut käyttämään takkaa, se toimii tosi hyvin ja yllättävän pienellä puumäärällä lämpiää tarpeeksi.”

Ennen remonttia                                         Remontin jälkeen

        

Pintaremonttia, märkätiloja ja terassi

Kohteessa uusittiin märkätilat kokonaan. Erityisen näyttävä oli sauna, josta ikkunan ja lasioven kautta muodostui näkymä suihkutilaan. Keittiön kaapeista uudistettiin ovet runkoineen sekä kodinkoneet. Asiakas halusi myös laajentaa terassia. Terassin runko tehtiin reilun sorakerroksen päälle ja tuettiin riittävällä kehikolla.

Uudistettu sauna                                             Uudistettu keittiö

 

 

 

 

 

Terassin runkokehikkoa                                 Valmis terassi sateisina käyttöönottopäivänä

 

 

 

 

 

Tulisijoja uusiksi

Kohteessa uusittiin uuniin isompi luukku ja pinnat modernisoitiin.

Ennen remonttia                                         Remontin jälkeen

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanha liuskekivellä verhoiltu tulisija on rapattu suoraksi ja pinnoitettu hiertopinnoitteella. Tulisijan vetoa parannettu tulipesää korjaamalla. Uunin luukuksi on vaihdettu tiivisluukku.